top of page

Blog

" Fie ca mâncarea ta să fie medicamentul tău, iar medicamentul să fie mâncarea."  Hippocrates

Despre noi

 

Fundația Real Food a fost înființată în 2016 de un grup de experți în domeniul lor pentru a vă proteja pe voi și mediul nostru înconjurător. 

Perspectiva independentă a Fundației Real Food și activitățile noastre susțin producătorii, procesatorii de alimente, comercianții cu amănuntul și consumatorii cu privire la calități alimentare extinse. 

Suntem dedicați obținerii unei transparențe absolute în producția de alimente pe bază de plante. 

Ne pasă de calitatea alimentelor.

 

Ne pasă de sănătatea pozitivă. 

Ne pasă de tine. 

Ne pasă de natură, de mediul nostru și de planeta noastră. 

O nouă conştienţă 

Din ce în ce mai mulți oameni devin tot mai conștienți de calitatea alimentelor - și de efectul lor asupra corpului, minții și sufletului. 

Mâncarea pe care o consumăm ne face să ne simțim bine? Ne reîmprospătează, ne face fericiți? Sau ne face mai greoi, obosiți și lenți? 

 

Există principii dietetice simple pe care le putem adopta cu toții și, prin acestea, să ne valorificăm și să ne creștem energia forței de viață. Ca urmare, ne putem îmbunătăți radical sănătatea și fericirea. 

Bineînțeles, calitatea produselor alimentare este afectată și de modul în care acestea sunt cultivate, de solul în sine, de mediul înconjurător. Așadar, trebuie să fim conștienți de locul în care acestea sunt cultivate, de climatul și condițiile de creștere, cum sunt procesate. 

Folosim metode științifice pentru a măsura forța de viață din plante și alimente. Acest lucru ne permite să garantăm cea mai bună calitate și să creștem efectele benefice ale alimentelor pe care le consumăm. 

Citește mai mult

bottom of page